PARTENERI

Federației „Fundațiile Comunitare din România” a fost fondată în 2012 și are rolul de a reprezenta la nivel naţional interesele fundaţiilor comunitare din România care contribuie la construirea unor comunități conștiente, generoase, incluzive și durabile. Federația susține 18 fundații comunitare însumând peste 7000 de proiecte și 51 de milioane de lei în investiții comunitare. În prezent, Fundațiile Comunitare derulează programe în 29 din cele 41 de județe din România și rețeaua este în continuă creștere.

 

Romanian-American Foundation este finanțator strategic național al programului, încă de la începuturile acestuia în 2014.

Romanian-American Foundation promovează și consolidează condițiile necesare unei economii de piață sustenabile și unei societăți democratice, care să asigure accesul la oportunități pentru toate segmentele populației din România.

Viziunea organizației este cea a unei societăți prospere, implicate și cu spirit antreprenorial, o societate compusă din cetățeni care se comportă cu responsabilitate. Romanian-American Foundation susține proiecte, idei și organizații care pot avea un impact substanțial în comunități și care au un potențial ridicat de creștere și replicare.

Ceetrus Romania este un dezvoltator imobiliar global, cu 295 de proiecte comerciale și mixte în 10 țări europene.

În România, Ceetrus a luat ființă în ianuarie 2012 și administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național. În 2016, Ceetrus și-a lărgit sfera de activitate pe noi segmente de business prin proiectul mixt Cartier Coresi: cel rezidențial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden (în parteneriat cu Kasper Development) și office, prin Coresi Business Campus (în parteneriat cu Ascenta Management), unul dintre cele mai vibrante parcuri de afaceri din Brașov.

Ceetrus, dezvoltator imobiliar global, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan, s-a transformat pentru a răspunde mai bine nevoilor comunităților și a devenit astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte urbane mixte.

În toate proiectele dezvoltate, misiunea Ceetrus este de a-și asuma rolul de facilitator, de catalizator urban și comunitar, rol care devine indispensabil pentru o dezvoltare urbană coerentă și durabilă în România.

Dezvoltarea Cartierului Coresi, începută în 2013, este un model de regenerare comunitară și urbană în România, fiind primul proiect multifuncțional de o asemenea anvergură, ce aduce împreună, într-un interval de 8 ani, funcțiuni comerciale, rezidențiale, birouri, divertisment, spații comunitare și spații publice, care valorifică și multiplică oportunitățile locale.
Astfel, în contextul misiunii de a construi şi de a dezvolta legături sociale care vor anima orașul de mâine și al succesului proiectului de regenerare urbană din Brașov, Ceetrus prezintă astăzi, în cadrul evenimentului Reșița 2030: Împreună schimbăm fața orașului, masterplanul proiectului cu funcțiuni mixte, într-o perspectivă pe 15 ani.

Mulțumim finanțatorilor și partenerilor noștri pentru încrederea oferită!