CEETRUS Romania
14 decembrie 2022

Ceetrus Romania este un dezvoltator imobiliar global, cu 295 de proiecte comerciale și mixte în 10 țări europene.

În România, Ceetrus a luat ființă în ianuarie 2012 și administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național. În 2016, Ceetrus și-a lărgit sfera de activitate pe noi segmente de business prin proiectul mixt Cartier Coresi: cel rezidențial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden (în parteneriat cu Kasper Development) și office, prin Coresi Business Campus (în parteneriat cu Ascenta Management), unul dintre cele mai vibrante parcuri de afaceri din Brașov.

Ceetrus, dezvoltator imobiliar global, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan, s-a transformat pentru a răspunde mai bine nevoilor comunităților și a devenit astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte urbane mixte.

În toate proiectele dezvoltate, misiunea Ceetrus este de a-și asuma rolul de facilitator, de catalizator urban și comunitar, rol care devine indispensabil pentru o dezvoltare urbană coerentă și durabilă în România.

Dezvoltarea Cartierului Coresi, începută în 2013, este un model de regenerare comunitară și urbană în România, fiind primul proiect multifuncțional de o asemenea anvergură, ce aduce împreună, într-un interval de 8 ani, funcțiuni comerciale, rezidențiale, birouri, divertisment, spații comunitare și spații publice, care valorifică și multiplică oportunitățile locale.
Astfel, în contextul misiunii de a construi şi de a dezvolta legături sociale care vor anima orașul de mâine și al succesului proiectului de regenerare urbană din Brașov, Ceetrus prezintă astăzi, în cadrul evenimentului Reșița 2030: Împreună schimbăm fața orașului, masterplanul proiectului cu funcțiuni mixte, într-o perspectivă pe 15 ani.

Lansăm ediția 2.0!
ArchiMinds